Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij: Tuinmangids.be

Op Tuinmangids.be vind je een handig overzicht van alle tuinmannen uit Vlaanderen. Je vindt handige bedrijfsgegevens zoals contactgegevens, openingstijden en meer. Je kunt ook reviews van andere klanten lezen en zelf een review achterlaten.

Via onze gratis offerteservice brengen wij jou in contact met tuinmannen bij jou in de regio. Vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. De offerteaanvraag is gratis en geheel vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast! Naast een vergelijkingsplatform, vind je op onze website ook vele handige artikelen met informatie over tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Bezoek voor informatie onze tuingids. Ben je benieuwd welke kosten je kunt verwachten voor tuinwerken? Op de pagina prijsadvies vind je meer informatie.

12.000+ tuinmannen


Meer dan 12.000 bedrijven op Tuinmangids.be

100+ recensies


Meer dan 100 recensies door bezoekers over lokale tuinmannen

14.578 offertes


Ruim 14.578 mensen gingen je voor en vergeleken gratis offertesZo werkt een offerteaanvraag

Ben jij op zoek naar een tuinman? Je offerteaanvraag werkt als volgt:


  • Stap 1. Vul het offerteformulier in. Geef in het formulier duidelijk aan welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Probeer de opdracht zo specifiek mogelijk te omschrijven, dan kunnen wij je koppelen aan geschikte tuinmannen.
  • Stap 2. Na het verzenden van je offerteaanvraag ontvang je zo snel mogelijk meerdere offertes op maat van tuinmannen in je regio.
  • Stap 3. Dan is het aan jou om de verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Kijk naar de prijzen, de ervaring, recensies van het bedrijf en de garantievoorwaarden. Zo kun je de beste keuze maken.
  • Stap 4. Je maakt de keuze voor een tuinman. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de totaalprijs. Je aanvraag is gratis en volledig vrijblijvend.

Gratis offertes vergelijken!


Over ons

Tuinmangids.be is in 2019 opgericht met als doel de zoektocht naar een tuinman eenvoudiger te maken. Daarom zijn in deze bedrijvengids alle tuinmannen uit Vlaanderen verzamelt. Zo wordt niet alleen de online vindbaarheid van lokale tuinmannen vergroot, maar is het ook makkelijker voor websitebezoekers om een geschikte tuinman te vinden. Naast een vergelijkingsplatform zijn wij ook een kennisplatform met informatie over de verschillende tuinwerken en de kosten.


Onze missie

Kennis en informatie delen


Bezoekers voorzien van uitgebreide en up-to-date info over tuinwerken.

Transparante dienstverlening


De zoektocht naar de beste tuinman zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen.

Vindbaarheid vergroten


De online vindbaarheid van lokale tuinmannen vergroten.

Het team van Tuinmanigds.be

Met ruim 10 jaar ervaring in de tuinbranche en contact met verschillende tuinmannen, weten wij als geen ander welke informatie interessant is voor onze websitebezoeker. De informatie wordt door onze redactie verzamelt. De redactie bestaat uit vier gedreven tekstschrijvers, die constant op zoek zijn naar nieuwe, relevante informatie en het up-to-date houden van de informatie die al op de website staat. Alle informatie op deze website is afkomstig uit eigen onderzoek en gesprekken met tuinmannen.

De bedrijven op deze website worden allemaal handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Het is wel belangrijk om te weten dat niet alle tuinmannen uit Vlaanderen zijn opgenomen in deze bedrijvengids. Daarnaast staat ons serviceteam altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden, te helpen met een offerteaanvraag en om je te koppelen aan de juiste tuinman.


Contact opnemen met ons?

  • Ben je een websitebezoeker en heb je nog vragen? Kijk dan eens op de veelgestelde vragen door particulieren pagina.
  • Heb je nog vragen als bedrijf? Kijk dan of je vraag op onze veelgestelde vragen van bedrijven pagina staat.
  • Staat je vraag er niet tussen of zoek je contact voor een andere reden? Maak gebruik van onze contactpagina.
  • Ben je op zoek naar een tuinman? Maak gebruik van onze offerteservice.
  • Ben jij een tuinman, en sta je niet in deze bedrijvengids? Of wil je aanvragen ontvangen? Neem dan een kijkje op de “Bedrijf aanmelden” pagina en ontdek de mogelijkheden!