31 tuinaannemers in Deurne

Een overzicht van alle tuinaannemers in Deurne

Gratis offertes vergelijken Vergelijk tuinaannemers en bespaar!

In Deurne zijn 31 tuinaannemers beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle tuinaannemers bij jou in de buurt. Iedere tuinman is getoetst bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Daarnaast heeft iedere tuinman een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Tuinman Deurne gezocht?

Je schakelt een tuinman in voor o.a. tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg. Benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag.

Handige artikelen:

Informatie over Deurne

Deurne is een plaats in de provincie Antwerpen met 79627 inwoners, bestaande uit 38038 mannen en 41589 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. Deurne telt 34756 huishoudens. Per 1121 huishoudens is er 1 tuinman beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Vergelijk tuinmannen en bespaar op de kosten!

tuinman Deurne

Vind snel een ervaren tuinman in Deurne!

Schakel de hulp van een tuinman uit Deurne in, en realiseer de tuin van je dromen! Een tuinaannemer helpt met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van je tuin. Altijd al iets aan je tuin willen veranderen?

Start gratis offerteaanvraag!

De aanvraag kost je niets en je zit nergens aan vast. Op deze pagina lees je meer over de werkzaamheden van tuinmannen in Deurne. Je leest wat een tuinadvies inhoudt en waarom tuinonderhoud zo belangrijk is. Natuurlijk vind je op deze pagina ook een overzicht van de gemiddelde kosten voor tuinaanleg.

Ik zoek een tuinman: besparen op de kosten!

Op zoek naar een tuinaannemer? Hoe vind je nu de beste tuinman in Deurne? Met onze offerteservice vind je gemakkelijk en snel een betaalbare en ervaren tuinman. Kies zelf welke tuinmannen je inschakelt en bespaar bovendien tot wel 40% op de kosten!

Dit zijn de grootste voordelen van de offerteservice:

 • Je krijgt een beeld van de gemiddelde kosten van een tuinman.
 • Jij kiest zelf welke tuinman je inschakelt.
 • Je bespaart tot wel 40% op de totale tuinman kosten!
 • Deze offerteservice is gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.


tuinaannemer Deurne

Tuinaannemer Deurne: welke werkzaamheden?

Een tuinaannemer in Deurne voert veel verschillende werkzaamheden uit. Je kunt tuinmannen inschakelen voor een tuinadvies. Je krijgt dan een persoonlijk advies over de inrichting van je tuin. Zoals welke beplanting je waar best kunt plaatsen, bijvoorbeeld. Daarnaast zijn tuinmannen ook in te zetten voor de tuinaanleg. Op die manier ben je verzekerd van een praktische én stijlvolle tuin.

Maar een tuinman doet nog meer!

Denk bijvoorbeeld aan het tuinonderhoud in Deurne, het maken van een tuinontwerp of het uitvoeren van een tuinrenovatie. Met de hulp van tuinaannemers ben je in ieder geval verzekerd van een kwalitatieve tuin! Tuinman nodig? Ontvang gratis offertes, vergelijk tuinmannen uit je regio en bespaar op de kosten!

Wat kost een tuinman?

Met een tuinman haal jij het optimale uit je tuin. Maar wat kost een tuinman? Een tuinman vraagt vaak een vaste prijs per uur. Deze prijs is onder andere afhankelijk van de ervaring van de tuinaannemer. Gemiddeld ligt dit tussen de €35,- tot €50,- per uur.

Ik zoek een tuinman voor kleine onderhoudswerken. Wat kost dit?

Voor kleine onderhoudswerken waarbij geen gebruik van machines noodzakelijk is, liggen de kosten gemiddeld rond de €35,- per uur. Dit is lager dan de prijs voor een grote onderhoudsbeurt. Wil je hier een tuinman voor inhuren, dan ligt de prijs gemiddeld rond de €50,- per uur. De exacte kosten kunt u vinden door gratis offertes te vergelijken.


Tuinman prijs per uur

€35,- tot €50,- per uur

Dit is een gemiddeld uurtarief.

Laag tarief
€35,- per uur

– Kleine onderhoudswerken
– Onderhoudsvriendelijke tuin
– Geen gebruik van machines e.d.

Hoog tarief
€50,- per uur

– Grote onderhoudsbeurt
– Arbeidsintensieve tuin
– Gebruik machines, afvoeren afval

Gratis offertes vergelijken!

Hovenier Deurne: Wat zijn de prijzen?

De kosten van een tuinman hangen bovendien nauw samen met het soort tuinwerk dat je laat uitvoeren. Voor een tuinaanleg liggen de kosten rond de €75,- tot €200,- per m². Tuinonderhoud is daarentegen een stuk goedkoper: dit kost gemiddeld €30,- tot €55,- per uur.

Voldoet je tuin niet helemaal aan je wensen? Laat dan een tuinrenovatie uitvoeren! Voor een tuinrenovatie liggen de kosten rond de €50,- tot €100,- per m². Wil je voor het aanleggen van de tuin eerst een tuinontwerp laten maken? Dan kost dit ongeveer €300,- tot €500,-.

Kosten tuinman 2022

Werkzaamheden Gemiddelde prijs Bijzonderheden
Tuinaanleg nieuwe tuin €75,- tot €200,- Per m²
Tuinonderhoud €30,- tot €55,- Per uur
Tuinrenovatie €50,- tot €100,- Per m²
Tuinontwerp €300,- tot €500,- Per ontwerp voor een tuin tot 100 m²

*Dit zijn gemiddelde richtprijzen. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

De totaalprijs wordt beïnvloed door diverse factoren. De keuze voor wel of geen tuinontwerp, bijvoorbeeld. Een tuinontwerp kost gemiddeld €300,- tot €500,-. Door zelf je tuin te ontwerpen, bespaar je deze kosten. Maar daar staat tegenover dat je met een professioneel tuinontwerp verzekerd bent van een stijlvolle én praktische indeling die jaren meegaat.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat sommige tuinaannemers in Deurne extra voorrij- of afvoerkosten vragen. Door het puin zelf af te voeren, bespaar je deze kosten!

Totaalprijs wordt beïnvloed door:

 • De keuze voor wel of geen tuinontwerp.
 • De keuze voor een beplantingsplan.
 • De ervaring van de tuinmannen.
 • Eventuele voorrij- of afvoerkosten.

Tuinaannemer in Deurne gezocht?

Kies de tuinman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de kosten!
Gratis offertes vergelijken!

Tuinman met dienstencheques

Dankzij dienstencheques kan elk meerderjarig persoon in het Vlaamse Gewest gebruik maken van een huishoudhulp, tegen een gunstige prijs. De Vlaamse overheid levert namelijk een bijdrage aan deze dienstencheques.

Kan ik een tuinman met dienstencheques inschakelen?

Nee: je kunt op dit moment een tuinman niet met dienstencheques betalen. De dienstencheques zijn alleen in te zetten voor huishoudelijke hulp, zoals strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Op dienstencheques-vlaanderen.be vind je een overzicht met alle werkzaamheden waarvoor je de dienstencheques wel mag gebruiken.

Hoeveel btw moet ik betalen op tuinwerken?

Schakel je een tuinaannemer uit Deurne in voor je tuinwerken, dan betaal je 21% btw over de werkzaamheden. Als je nieuwe planten aanschaft, dan betaal je hierover wel een verlaagd btw-tarief van 6%. Voor de aanleg van buitenterrassen betaal je ook maar 6%.

Als je in je tuin een (noodzakelijk) looppad aanlegt van de straat naar de deur, of een oprit van de straat naar de garage, dan betaal je daar wel weer 6% btw over. Een voorwaarde hiervoor is wel dat je huis minimaal 10 jaar oud is. Voor de levering van planten geldt deze voorwaarde niet: deze krijg je altijd tegen een btw-tarief van 6% geleverd.

Wil je precies weten hoe het zit? Op belgium.be vind je een overzicht van de werkzaamheden waarvoor je een verlaagd btw-tarief betaalt.

Wil je weten wat een tuinman vraagt voor het aanpakken van jou tuin? Ontvang gratis offertes!

tuinaannemers Deurne

Wat doet een tuinman in Deurne?

De werkzaamheden van een tuinaannemer in Deurne zijn enorm divers. Natuurlijk zijn tuinmannen in te schakelen voor jouw tuinonderhoud. Bij onderhoud kun je denken aan zaken als: bomen snoeien, grasmaaien en planten wateren. Dit onderhoud is nodig om de levensduur van de tuin te verlengen. Bovendien ziet je tuin er met goed onderhoud het hele jaar door verzorgd uit.

Een tweede taak die tuinaannemers uitvoeren, is het aanleggen van de tuin. Als je de tuinaanleg uitbesteedt ben je verzekerd van het mooiste resultaat. Het gazon is perfect strak gelegd en loopt gelijk met het terras. De tuinverlichting is correct geplaatst en aangesloten en de planten passen perfect bij de stijl van je tuin. Hieronder lees je de drie belangrijkste werkzaamheden van een tuinman:

 • Tuinaanleg: een tuinman, egaliseert de tuin, legt beplanting aan, plaatst een gazon, installeert
  tuinverlichting en legt eventueel bestrating aan. De hovenier zorgt ervoor dat de tuin netjes wordt aangelegd en luistert aandachtig naar je wensen. Het aanleggen van een tuin is een taak die veel energie en tijd kan kosten, met een hovenier weet je zeker dat dit goedkomt. Lees op deze pagina meer over de kosten
  van tuinaanleg
  .
 • Tuinonderhoud: goed tuinonderhoud bestaat uit boomverzorging, gras maaien, gazon bemesten en planten wateren. Hiermee verleng je de levensduur van de tuin. Je tuin ziet er ook een stuk verzorgder uit. Vooral bij grote tuinen kan tuinonderhoud veel tijd innemen. Op deze pagina lees je meer over de prijzen van tuinonderhoud.
 • Tuinadvies: als je niet weet waar je moet beginnen met het veranderen van de tuin, vraag dan een persoonlijk tuinadvies aan. Een tuinadvies kan gaan over het wel of niet renoveren van de tuin, het tuinontwerp of het onderhoud. Laat je ook adviseren door een hovenier over bijvoorbeeld de beplanting of een eventueel terras. Jou wensen staan centraal.

Goedkope tuinman gezocht? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Besparen op een hovenier in Deurne?

Vergelijk offertes en vind een goedkope hov in de buurt!

Tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect?

Ik zoek een tuinman: heb ik een tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect nodig? Tuinman is geen beschermd beroep. Dit betekent dat iedereen zich tuinman mag noemen, ook zonder vooropleiding. Dat betekent niet dat een tuinman geen goede kwaliteit kan leveren: iemand die als hobby al jarenlang bezig is met tuinonderhoud of tuinaanleg weet natuurlijk wat ze doen!

Waar een tuinman vaak gespecialiseerd is in één of enkele aspecten van tuinwerken, is een tuinaannemer wat breder georiënteerd. Bij een tuinaannemer in Deurne kun je dus terecht voor een breed aanbod aan tuinwerken.

Een tuinarchitect is wél een beschermd beroep. Kies je voor een tuinarchitect dan weet je zeker dat deze goed geschoold is.

Waarom een hovenier inschakelen?

Zelf de tuin aanleggen? Dit klinkt misschien eenvoudig, maar is allesbehalve. Een tuinaanleg is meer dan gras zaaien en tegels neerleggen. Je moet bedenken waar je de beplanting wilt hebben en welke beplanting geschikt is voor je tuin. Wil je insecten aantrekken of juist weren? Schakel de expertise van een tuinaannemer in, en realiseer samen de tuin van je dromen. Dit zijn de grootste voordelen van het inschakelen van een tuinman:

 • Een tuinman bespaart jou veel tijd en energie.
 • Je weet zeker dat je tuin een praktische en stijlvolle indeling krijgt.
 • Met goed tuinonderhoud verleng je bovendien de levensduur van de tuin.
 • Je bent verzekerd van het mooiste resultaat.

Tuinaanleg; wat doet een tuinman?

Bekijk in deze timelapse video hoe tuinmannen te werk gaan bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin.


Tuinman in Deurne gezocht? Handige tips!

Goedkope tuinman gezocht? Hieronder hebben we een aantal handige tips voor je. Zo weet jij precies waar je op moet letten bij het vinden van een geschikte tuinman.

 • Wat is de stijl van de tuinman? Past deze bij jouw wensen? Kijk eens naar het portfolio van de tuinman in Deurne.
 • Is de tuinaannemer aangesloten bij de Belgische Federatie Groenvoorzieners (BFG-FBEP)?
 • Is het een hovenier, tuinaannemer of tuinarchitect, en waar gaat jouw voorkeur naar uit?

De stijl van de tuinman

Bekijk de stijl van tuinman goed, elke vakman heeft namelijk een eigen idee van hoe de tuin er moet uit gaan zien en hoe dit kan worden aangepakt. Je kan dit doen door hoveniers te vergelijken, maar ook door je wensen duidelijk te bespreken en door overleg met verschillende tuinmannen. Dan wordt het vanzelf duidelijk of de tuinaannemer past bij jou visie.

Is de tuinaannemer aangesloten bij de Belgische Federatie Groenvoorzieners?

De Belgische Federatie Groenvoorzieners stelt bepaalde eisen aan de hoveniers op basis van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Kortom: een tuinman die is aangesloten bij deze federatie voldoet aan strenge eisen en levert altijd kwalitatief werk. Meer hierover lees je op bfg-fbep.be.

Wat is de specialisatie van de hovenier?

Met specialisatie wordt bedoeld wat de benaming is van de vakman: gaat het om een tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect. Er is een verschil in de kwaliteiten en werkzaamheden tussen deze verschillende beroepsvormen. Een tuinman kan alles doen, maar is geen bschermd beroep. Een tuinaannemer is daarentegen wel een opgeleide vakman en heeft daarom vaak een bredere specialisatie. Een tuinarchitect kan zowel bezig in de tuin als voorbereidend bezig.

tuinmannen Deurne

Tuinman Deurne? Gratis offertes vergelijken!

De tuin van je dromen is binnen handbereik, als jij een ervaren tuinaannemer inschakelt! De tuinmannen maken samen met jou een praktisch en stijlvol ontwerp dat voldoet aan al je wensen. Een grote vijver, gazon of zelfs een zwembad: niets is te gek voor de tuinaannemers. Zoek je een tuinman?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je vindt dan snel tuinmannen bij jou in de buurt. Vergelijk de verschillende prijzen en kies de tuinman in Deurne met het beste aanbod. Zo ben je verzekerd van het beste aanbod en bespaar je tot wel 40% op de totale kosten! Dat wil jij toch ook?!

Gratis offertes vergelijken!

Gratis tuinman offertes vergelijken?

Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kostprijs!

Start gratis offerteaanvraag